Pentru a accesa acest site este nevoie de verificarea varstei.
Daca nu ai cel putin 18 ani, te rugam sa parasesti site-ul

Bine ai venit!

Franciza Magazin Tigari Electronice

FumeazaOK este cel mai mare importator si distribuitor de tigari electronice din Romania, in ultimii 3 ani. De la inceput am mizat totul pe vanzarea in magazine fizice, unde contactul direct cu clientul face totul mult mai usor de explicat si relatiile de incredere se leaga trainic. Putem sa-ti oferim cele mai avantajoase preturi din piata si o buna disponibilitate a stocului. Sistemul de gestiune on-line face sa stii mereu ce cantitati avem pe stoc, si sa-ti poti calcula comanda in timp real pe masura ce adaugi produsele in cos. Desigur, ai putea sa-ti importi singur cel putin o parte din produse, sau sa vanezi lichidari de stoc pe la toti furnizorii, dar daca-ti doresti o solutie de aprovizionare simpla si fara batai de cap, cu produse originale, conforme si cu garantie, cu siguranta vom deveni parteneri.

Daca vrei sa deschizi un magazin sau un stand FumeazaOK, trebuie sa asiguri un nivel ridicat de satisfactie al clientilor, cu vanzatori amabili, intr-un magazin curat ce corespunde standardelor moderne de comert. Daca faci aceste lucruri, esentiale de altfel pentru orice afacere de succes, costul de fransiza este zero, si noi iti asiguram, de asemenea gratuit, consiliere si training pt angajati, si te ajutam prin promovare pe prima pagina a site-ului, pe facebook-ul Fumeazaok, si te adaugam in lista de magazine.

Daca vrei sa-ti derulezi afacerea sub un brand propriu, cu propriile politici de preturi si de relatii cu clientii, putem totusi fi furnizorii tai de marfa, te ajutam si cu trainingul, si daca afacerea e frumoasa si crezi ca-ti e de ajutor, poti afisa logo-ul "partener FumeazaOK"

Daca ai deja un magazin sau stand de specialitate, iti poti completa de la noi paleta de produse sau poti substitui cu noi un furnizor care te tine fara marfa pe raft. Oferta noastra e optimizata pentru parteneriate constante si durabile, si deci preturile vor fi cu atat mai bune cu cat cumperi mai mult din produsele tale de la noi.

Daca ai un magazin generalist, adaugarea tigarilor electronice in oferta poate aduce un plus de profit oricand binevenit. Iti vom recomanda in aceasta situatie o paleta mai redusa, din produsele cele mai vandute, si cel mai usor de folosit, pentru o vanzare rapida care sa pastreze totusi un grad bun de satisfactie al clientului.

Daca vrei sa vinzi tigari electronice pe site-ul tau, putem de asemenea sa-ti fim furnizori, dar nu oferim servicii de drop-shipping. Asta insemna ca tu te ocupi de relatiile cu clientii tai, le expediezi comenzile, le incasezi banii, iar noi avem grija sa nu-ti lipseasca marfa si sa ai mereu oferte de top.

Daca nu ai deja, va trebui sa-ti faci un cont pe site, pe care in urma discutiei ti-l vom promova in categoria de distributie, unde vei putea sa vezi preturile si sa-ti simulezi o comanda. In oricare din situatiile de mai sus te-ai regasit, poti sa ne dai un telefon la 0722 220 880 sa ne cunoastem si sa vedem cum putem lucra, sau poti sa ne dai un mail cu o descriere succinta a planului tau, impreuna cu numarul de telefon, si te sunam noi.

Asteptati...