Pentru a accesa acest site este nevoie de verificarea varstei.
Daca nu ai cel putin 18 ani, te rugam sa parasesti site-ul
Toate comenzile plasate pana in ora 15:00 sunt predate la curier in aceeasi zi! Inregistreaza-te pe site ca sa poti vedea in timp real unde se afla comanda ta! - Comenzi telefonice / WhatsApp 0722 220 880

Bine ai venit!

Kit Innokin Go Max Tube 3000 mAh 5.5ml Negru

New
Kit Innokin Go Max Tube 3000 mAh 5.5ml Negru

Kit Innokin Go Max Tube 3000 mAh 5.5ml Negru

Fii primul care evalueaza acest produs.

Innokin GoMax Tube este gandit pentru a fi usor de operat si folosit. Are o constructie compacta cu un simplu buton de actionare pe corpul bateriei. Bateria are integrat un acumulator de 3000mAh cu o putere maxima de 80W. Aceasta poate fi incarcata prin portul MicroUSB. Clearomizorul GoMax sub-ohm (0.19ohm) poate fi aruncat dupa folosire facand asfel mai usoara folosirea kit-ului. Capacitatea clearomizorului este de 5.5ml, iar umplerea cu lichid se face prin partea de sus a clearomizorului. Acesta are un design special creat pentru a preveni scurgerile de lichid. Fluxul de aer se poate ajusta rotind baza clearimizorului.
Innokin Innokin

Availability: Stoc epuizat

159,00 RON

Informatii produs

DetaliiInnokin GoMax Tube este gandit pentru a fi usor de operat si folosit. Are o constructie compacta cu un simplu buton de actionare pe corpul bateriei. Bateria are integrat un acumulator de 3000mAh cu o putere maxima de 80W. Aceasta poate fi incarcata prin portul MicroUSB. Clearomizorul GoMax sub-ohm (0.19ohm) poate fi aruncat dupa folosire facand asfel mai usoara folosirea kit-ului. Capacitatea clearomizorului este de 5.5ml, iar umplerea cu lichid se face prin partea de sus a clearomizorului. Acesta are un design special creat pentru a preveni scurgerile de lichid. Fluxul de aer se poate ajusta rotind baza clearimizorului. Indicatorul LED de pe butonul bateriei arata nivelul de incarcare al acesteia. Totodata, LED-urile se vor aprinde in culorile Rosu, Albastru, Verde la pornirea bateriei, iar la oprirea bateriei ordinea va fi inversa. Ca si indicatori de culoare, Verde inseana incarcare intre 40% si 100%, Albastru inseamna incarcare intre 40%si 10%, iar Rosu inseamna ca bateria mai are cel mult 10%. Aceleasi culor se vor aprinde si in momentul incarcarii, Verde insenand ca incarcarea este facuta peste 90%. LED-ul oprit va insena ca incarcarea este facuta 100%.

Specificatii:
Dimensiuni: 135mm x 24mm
Diametru: 24mm
Filet 510
Baterie: 3000mAh, integrata
Putere maxima: 80W
Plaja rezistente: 0.13 - 3.5ohm
Capacitate Lichid: 5.5ml
Indicator Led pentru nivelul bateriei
Incarcare MicroUSB
Pachetul Contine:
1 x Innokin Zlide Tube Mod
2 x Innokin GoMax Tank
1 x Cablu Micro USB

Pareri

Spune parerea ta

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Etichete produs

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

Asteptati...