Pentru a accesa acest site este nevoie de verificarea varstei.
Daca nu ai cel putin 18 ani, te rugam sa parasesti site-ul
Toate comenzile plasate pana in ora 15:00 sunt predate la curier in aceeasi zi! Inregistreaza-te pe site ca sa poti vedea in timp real unde se afla comanda ta! - Comenzi telefonice / WhatsApp 0722 220 880

Bine ai venit!

Mermeleală

Bazele reprezinta temelia oricarui e-lichid facut acasa (DiY). Bazele sunt practic un amestec de glicerina vegetala, propilenglicol si apa pura, intr-o proportie bine gandita. Glicerina vegetala are o consistenta vascoasa si este responsabila de productia de abur, propilenglicolul este apos si reda aromele si taria lichidului mai bine iar apa adaugata are rolul de a fluidiza amestecul si de a ajuta la combinatia cu aromele. Puritatea ingredientelor este de peste 99.9 (standard-ul pharma) iar echilibrele de VG, PG si apa au fost gandite si pentru utilizarea in atomizoare tank, cum ar fi Ammit.

Mai Tai este un producator local de arome recunoscut pentru consecventa productiei si calitatea aromelor. Fie ca alegi sa vapezi un tutun pe MTL sau o prajitura gustoasa pe lung inhale aromele Mai Tai sunt o alegere buna la un pret foarte bun. Concentratia recomandata este de 16% aroma - amestecat cu baza si vapat in 5-10 minute, 10% aroma - amestecat cu baza si lasat recipientul 2 saptamani la loc intunecat la temperatura camerei.

Conform reglementarilor in vigoare concentratia maxima de nicotina ce poate fi comercializata este de 20mg/ml, intr-un flacon de maxim 10ml. Am testat foarte multe tipuri de baza cu nicotina de la mai multi producatori dar ne-am oprit la aceste baze neutre, fara gust sau miros dubios si care sunt ambalate, etichetate si sunt inregistrate la Comisia Europeana si Ministerul Sanatatii.

33 Articol(e)

Seteaza descrescator
pe pagina

Tabel  Lista 

33 Articol(e)

Seteaza descrescator
pe pagina

Tabel  Lista 

Asteptati...