Pentru a accesa acest site este nevoie de verificarea varstei.
Daca nu ai cel putin 18 ani, te rugam sa parasesti site-ul

Bine ai venit!

Clearomizor Innokin Zlide, 2ml, negru

New
119 RON
Clearomizor Innokin Zlide, 2ml, negru

Clearomizor Innokin Zlide, 2ml, negru

119,00 RON

Fii primul care evalueaza acest produs.

Clearomizorul Innokin Zlide Tank este conceput intr-o colaborare intre Phil Busardo, Dimitris Agrafiotis, si Innokin. Zlide tank nu este conceput pentru a inlocui clearomizorul Zenith, ci pentru a oferi o varianta de cost mai buna. Zlide Tank este un clearomizor subohm, cu o capacitate a lichidului de 2ml. Foloseste rezistentele clearomizorului Zenith, care ajuta la supraincalzirea rezistentei si marirea timpului de incalzire a acesteia pentru a obtine o aroma exploziva. Clearomizorul Zlide este usor de uplut deoarece este prevazut cu un capac in partea superioara care permite umplerea lichidului cu usurinta. Sistemul pentru controlul fluxului de aer este pozitionat in partea de jos a clearomizorului si este unul dintre cele mai precise sisteme de control al fluxului de aer.
Innokin Innokin

Availability: In stoc

119,00 RON
119,00 RON

Informatii produs

DetaliiClearomizorul Innokin Zlide Tank este conceput intr-o colaborare intre Phil Busardo, Dimitris Agrafiotis, si Innokin. Zlide tank nu este conceput pentru a inlocui clearomizorul Zenith, ci pentru a oferi o varianta de cost mai buna. Zlide Tank este un clearomizor subohm, cu o capacitate a lichidului de 2ml. Foloseste rezistentele clearomizorului Zenith, care ajuta la supraincalzirea rezistentei si marirea timpului de incalzire a acesteia pentru a obtine o aroma exploziva. Clearomizorul Zlide este usor de uplut deoarece este prevazut cu un capac in partea superioara care permite umplerea lichidului cu usurinta. Sistemul pentru controlul fluxului de aer este pozitionat in partea de jos a clearomizorului si este unul dintre cele mai precise sisteme de control al fluxului de aer.


Mecanism Child-Proof

Capacul din partea de sus a clearomizorului este prevazut si cu un mecanism impotriva folosirii acestuia de catre copii. Prin inlaturarea mustiucului, acest clearomizor se poate deschide pentru a face umplerea cu lichid. Cu mustiucul montat pe clearomizor, capacul de umplere va ramane tot timpul inchis.


Upmplere usoara

Pentru a usura umplerea clearomizorului cu lichid, Zlide este prevazut cu acelasi capac al clearomizorului Zenith. Eliberati mustiucul pentru a debloca glisarea capacului, iar apoi apasati pentru deschiderea acestuia. Acest sistem este conceput pentru a evita, printre altele, si inundarea rezistentei.


Caracteristici

Dimensiuni: 22.7mm x 45.9mm
Culoare disponibila: negru
Capacitate lichid: 2.0ml
Compatibilitate rezistenta: Seria Zenith
Reglaj flux de aer: Da

Pareri

Spune parerea ta

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Etichete produs

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

Asteptati...