Pentru a accesa acest site este nevoie de verificarea varstei.
Daca nu ai cel putin 18 ani, te rugam sa parasesti site-ul
Toate comenzile plasate pana in ora 15:00 sunt predate la curier in aceeasi zi! Inregistreaza-te pe site ca sa poti vedea in timp real unde se afla comanda ta! - Comenzi telefonice / WhatsApp 0722 220 880

Bine ai venit!

Kituri

Articole 1 pina la 45 din 49 in total

Seteaza descrescator
pe pagina

Tabel  Lista 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Kit Innokin Sensis, 40W, 3000mAh, 2ml

  1 Review(-uri)
  Cu cea mai puternica tehnologie integrata, Innokin Sensis aduce un upgrade in vapat prin caracteristicile sale unice care extind durata de viata a rezistentei si amplifica aroma. Modul ascuns “Find F” este o noua tehnologie care produce o modulatie a curentului electric la frecventa selectata. Creand o noua forma de incalzire termodinamica, Find F nu doar ca extinde longevitatea rezistentei dar totodata livreaza mai multa aroma in timp.
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 298,00 RON

 • Kit Innokin Sceptre POD 1400mAh, 3ml

  4 Review(-uri)
  Innokin Sceptre are un acumulator integrat de 1400mAh. Nivelul de incarcare al acumulatorului este indicat de LED-ul prezent pe corpul POD-ului. Innokin Sceptre dispune si de un mod "boost" prin care ofera o putere mai mare, asadar o productie sporita de vapori. Atunci cand cartusul de schimb este asezat corect pe corpul bateriei, un LED va indica pozitia corecta a acestuia. Totodata acest LED ajuta la identificarea mai usoara a nivelului de lichid din rezervor. Cartusul Sceptre are o capacitate pentru lichid de 3ml, fiind usor de umplut, fara scurgeri de lichid. Se pot folosi rezistentele Sceptre de 1.2ohm sau de 0.65ohm.
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 149,00 RON

  Stoc epuizat

 • Incepand de la: 285,00 RON

 • Kit Innokin Sceptre 2 POD 1400mAh, 3ml

  Innokin lanseaza Sceptre 2, noua versiune a Kitului Sceptre. Dispozitivul mentineun acumulator integrat de 1400mAh. Nivelul de incarcare al acumulatorului este indicat de LED-ul prezent pe corpul POD-ului. Innokin Sceptre 2 dispune si de un mod "boost" prin care ofera o putere mai mare, asadar o productie sporita de vapori. Atunci cand cartusul de schimb este asezat corect pe corpul bateriei, un LED va indica pozitia corecta a acestuia. Totodata acest LED ajuta la identificarea mai usoara a nivelului de lichid din rezervor. Cartusul Sceptre are o capacitate pentru lichid de 3ml, fiind usor de umplut, fara scurgeri de lichid. Se pot folosi rezistentele Sceptre de 1.2ohm sau de 0.65ohm.
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 145,00 RON

 • Kit Tigara Electronica Innokin Jem Pen, 2ml, 1000mAh

  2 Review(-uri)
  Simplu de vapat, aroma senzationala si o folosire usoara. Inokin JEM Pem este un sistem AIO compact construit cu materiale de inalta calitate si ofera un raport calitate/pret extraordinar.
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 99,00 RON

  Stoc epuizat

 • Kit Innokin Endura Apex 14.5W-18W, 2ml, 1800mah

  Innokin reconstruieste renumitul kit Endura T20-S si obtine Endura Apex. Noua varianta a celui mai popular kit pentru incepatori. O constructie premium, finisaje de calitate, surprinde printr-o evolutie la nivel maxim.
  Putere reglabila din partea de jos a bateriei, 2 nivele selectabile (14,5W si 18W), puteri evidentiate prin culorile verde respectiv rosu.
  Acumulatorul integrat de 1800mah poate oferi o zi intreaga de vapat fara probleme. Controlul fluxului de aer permite o multime de moduri de a vapa, mai strans sau mai aerat, in functie de cerintele fiecarui vaper.


  Vezi mai mult

  Incepand de la: 175,00 RON

 • Kit Tigara Electronica Joyetech eRoll Slim 480mAh cu PCC 1500mAh, 2ml, 13W

  1 Review(-uri)
  Noul kit eRoll de la Joyetech aduce in prim plan un design elegant, poate cel mai reusit de pana acum. Dispozitivul dispune de un PCC (Powerbank) si se poate folosi impreuna cu acesta sau independent. Incarcarea se poate face fie prin PCC fie prin tigara. Se poate folosi impreuna cu PCC-ul dar si fara PCC. Cartusul dispune de conectori magnetici. Poti combina culorile huselor impreuna cu orice PCC.
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 190,00 RON

 • Kit Innokin Zlide Tube, 3000mah, 4ml, 16W

  1 Review(-uri)
  Innokin Zlide Tube este un Kit inovativ, portabil, dar si puternic, cu un design exclusivist. Are un acumulator integrat de 3000mAh iar clearomizorul Zlide de 4ml asigura o capacitate suficienta de lichid. Puterea acumulatorului este de 16W, aceasta putere fiind constanta.
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 242,00 RON

 • Kit Innokin GO-Z, 1500mah, 2ml, 13W, GOZ

  1 Review(-uri)
  Noul Kit GO-Z de la Innokin imbunatateste varianta precedenta GO-S printr-un clearomizor nou, reconstruit pentru a oferi cele mai bune performante. Clearomizorul functioneaza cu rezistente din familia Z de la Innokin (rezistentele pentru Zenith / Zlide).
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 115,00 RON

 • Kit Innokin Kroma 217 Z Force, 100W, + Clearo Z-Force, 5ml

  3 Review(-uri)
  Kitul Kroma 217, cel mai nou dispozitiv lansat de Innokin, intrece cele mai mari asteptari. MOD-ul este construit doar din materiale premium iar designul este unul inovativ. Poate fi folosit cu acumulatori 18650 / 20700 / 21700 (care se achizitioneaza separat) oferind o gama larga de posibilitati. Puterea maxima este de 100W, asadar poate fi folosit pentru toate tipurile de vaping (DL / RDL / MTL). Totodata MOD-ul dispune si de functiile Coil+ si Refresh care asigura longevitatea rezistentei si redarea aromelor cat mai fidel.
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 351,00 RON

 • Incepand de la: 175,00 RON

 • Kit Joyetech Exceed D19, 1500mAh, 2ml

  Exceed D19 este un kit pentru începători, ușor de utilizat, cu o baterie de 1500mAh care dezvoltă o putere constantă.


  Vezi mai mult

  Incepand de la: 169,00 RON

  Stoc epuizat

 • Incepand de la: 55,00 RON

 • Kit Innokin Coolfire Mini + Zenith 22, 1300mAh, 40w

  Kit-ul Innokin Coolfire Mini vine cu o baterie integrată de 1300 mAh și cu un design care se va potrivi în orice mână!


  Vezi mai mult

  Incepand de la: 300,00 RON

  Stoc epuizat

 • Kit Innokin Kroma-Z, 3000mAh, 4.5ml, 40W

  2 Review(-uri)
  Cu noul Pod Kroma Z, Innokin intra in noua generatie a tigarilor elecrtonice si propune un kit polivalent si ergonomic impreuna cu un cartus cu o capacitate de 4,5ml si o serie de rezistente pentru fiecare tip de vaping. Kroma Z este capabil sa ofere toate cerintele vaperilor. Se poate folosi ca un kit MTL (mouth to lung) sau RDL (restricted direct lung) si permite diferite nivele de aerare pentru a obtine pufuri mai stranse sau mai aerate. Kroma Z are un acumulator integrat de 3000mAh si incarcare rapida prin USB-C. Intervalul de putere la care functioneaza POD-ul este de la 6 la 40W. In pachet gasim o rezistenta de 0.3ohm si o rezistenta de 0.8 ohm. Kroma Z permite folosirea tuturor rezistentelor din gama Innokin Z. (Zlide, Zenith, etc). Materialul folosit la constructia Kroma Z este un aliaj de magneziu ceea ce il face extrem de usor.
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 249,00 RON

 • Kit Innokin Trine 1000mah, 2ml, max25W, acumulator detasabil

  Reinventeaza experienta vapatului cu cel mai nou Kit lansat de INNOKIN. TRINE ofera o constructie 3in1 (POD, Baterie si Corp), o performanta ridicata si posibilitatea inlocuirii acumulatorului.

  Prima solutie eco de reciclare a acumulatorilor din tigarile electronice. Trine este primul model din industria vapingului care ofera posibilitatea schimbarii si reciclarii acumulatorilor folositi. Tehnologia se numeste EcoDrain iar acumulatorii pot fi descarcati inainte de reciclare pentru a minimiza pericolele de incendiu.

  Trine este un sistem POD reutilizabil, refolosibil, creat cu mare performanta, costuri mici si sustenabilitate crescuta.


  Vezi mai mult

  Incepand de la: 130,00 RON

 • Kit Innokin Endura T22 PRO, 13.5W, 3000mAh, 4.5ml

  Prin Endura T22 Pro, Innokin garanteaza o eficienta maxima pentru vapat, dedicata pentru amatorii de MTL, foarte apropiat de o tigara traditionala. Foarte usor de folosit, T22 Pro este compus din mod-ul T22 Pro si clearomizorul T18E PRO. T22 Pro ofera o autonomie excelenta de 3000mAh, acumulator integrat, reincarcabil prin mufa USB-C.
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 250,00 RON

  Stoc epuizat

 • Kit Innokin Klypse POD, 700mah, 2ml

  1 Review(-uri)
  Innokin surprinde din nou pe segmentul tigarilor electronice ultra portabile. Klypse este noul model cu POD de unica folosinta si baterie reincarcabila. Cu un design atragator si compact, Klypse este un kit extraordinar pentru incepatori sau chiar si pentru cei care nu au timp de schimbarea rezistentelor!
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 89,00 RON

 • Incepand de la: 140,00 RON

 • Kit POD Tigara Electronica Innokin EQS, umplere usoara, putere selectabila, 2ml

  Innokin lanseaza EQs Starter Kit! Cu o dimensiune compacta, integreaza foarte usor o baterie interna de 800mAh si un cartus reincarcabil de 2ml. EQs adopa noua generatie de rezistente Plex3D mesh de 0.48 ohm, pentru o oferi o aroma optina si o durata de viata lunga. Kit-ul vine cu un capac de protectie pentru a tine mustiucul curat si fara praf sau scame. Cele trei indicatoare de culoare ale bateriei indica nivelul acesteia foarte clar. Vei fi multumit de acest device compact!
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 99,00 RON

  Stoc epuizat

 • Kit Innokin ArcFire POD, 650mah, 10W-14W, 3ml

  Innokin revine cu un noi POD spectaculos si inovator. ArcFire are un design elegand si un finisaj satinat al materialelor. Fiecare detaliu este premium astfel incat astepctul va fi unul de top. Kit-ul are un acumulator integrat de 650mah, nivelul de incarcare al bateriei este afisat tot timpul prin indicatoarele led. ArcFire functioneaza cu 2 puteri, de 10W pentru POD-ul de 1.2ohm si 14W pentru POD-ul de 0.8ohm. Capacitatea POD-ului este de 3ml, acesta fiind usor de umplut si nu vor exista scurgeri de lichid.
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 100,00 RON

 • Kit Tigara Electronica Joyetech eRoll Slim EasyKit 480mAh, 2ml, 13W

  eRoll Slim Easy Kit este compus doar din corpul bateriei tigarii si cartusul de schimb. Din acest kit lipseste PCC-ul. EasyKit poate fi o completare la un Full Kit pe care deja il ai!
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 95,00 RON

 • Kit Innokin GoMax Tube 3000 mAh 5.5ml

  1 Review(-uri)
  Innokin GoMax Tube este gandit pentru a fi usor de operat si folosit. Are o constructie compacta cu un simplu buton de actionare pe corpul bateriei. Bateria are integrat un acumulator de 3000mAh cu o putere maxima de 80W. Aceasta poate fi incarcata prin portul MicroUSB. Clearomizorul GoMax sub-ohm (0.19ohm) poate fi aruncat dupa folosire facand asfel mai usoara folosirea kit-ului. Capacitatea clearomizorului este de 5.5ml, iar umplerea cu lichid se face prin partea de sus a clearomizorului. Acesta are un design special creat pentru a preveni scurgerile de lichid. Fluxul de aer se poate ajusta rotind baza clearimizorului.
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 159,00 RON

 • Incepand de la: 349,00 RON

 • Kit Tigara Electronica Innokin MVP POD, 11W-12.5W, 500mAh, 2,7ml, USB-C

  1 Review(-uri)
  Innokin MVP POD vine cu un design intuitiv, compact, usor de folosit. Este perfect pentru incepatori, avand o redare corecta a aromei. MVP Pod are o capacitate a acumulatorului integrat de 500mAh, 2,7ml rezervor pentru lichid. Dispune de incarcare USB-C. Nu are rezistenta de schimb, cartusul schimbandu-se in intregime (rezervor cu rezistenta integrata).
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 119,00 RON

 • Kit Innokin CoolFire Z60 + Zlide TOP, 2500mah, 60W, 3ml

  Noul kit de la Innokin, CoolFire Z60 combina tehnologia de ultima generatie impreuna cu noul clearomizor Zlide Top. Dispune de o putere reglabila de pana la 60W, acumulator integrat de 2500mah, perfect pentru o zi intreaga de vapat. Totodata, fluxul de aer se regleaza prin partea de sus a clearomizorului iar noile rezistente de 0.6ohm Duo Prime ofera o mai buna alimentare cu lichid. Este compatibil cu toata plaja de rezistente din gama Z. MOD-ul Z60 este construit din materiale premium, aliajul de zinc contribuind la o greutate mica dar si la o durabilitate crescuta.
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 360,00 RON

 • Kit Innokin Adept 3000mAh Zlide Tank 2ml, negru

  Da cu el de pamant! Innokin Adept este primul MOD cu protectie impotriva socurilor, prafului si a apei! Construit cu o capacitate de 3000mAh, cu siguranta autonomia bateriei va acoperi intreaga zi. Cipul electronic integrat regleaza automat puterea MOD-ului in functie de rezistenta folosita. Puterea de maxim 17W este perfecta pentru clearomizoarele MTL si nu este recomandata folosirea rezistentelor sub-ohm
  Vezi mai mult
  284,00 RON

 • Incepand de la: 150,00 RON

 • Tigara Electronica Zeep Pod 1,4ml, 1,2 ohm, 500mAh

  1 Review(-uri)
  Cu un design simplist dar totodata elegant, ZEEP Pod te captiveaza de la prima privire. Tigara electronica Zeep este caracterizata ca un device mic, ceea ce o face un POD cu o capacitate a lichidului de 1,4ml. Rezistenta cartusului este construita din S316 (inox) si are o valoare de 1.2ohm. Bateria de 500mAh iti poate asigura numarul necesar de puff-uri pe durata intregii zile. Comod si practic, cartusul Zeep este ascuns in corpul device-ului si poate fi incarcat in siguranta avand siste de protectie impotriva scurgerilor de lichid si totodata este prevazut si cu protectie impotriva folosirii de catre copii.
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 150,00 RON

  Stoc epuizat

 • Kit Tigara Electronica Innokin EQ FLTR (Filter) POD, 2ml, 400mAh, 9.5W

  1 Review(-uri)
  EQ Filter a fost creat de Innokin special pentru fumatori si utilizatori de iQos. Prin mustiucul din bumbac, EQ Filter imita perfect senzatia de tigara traditionala. Este un POD mic, discret si portabil, cu un acumulator integrat reincarcabil de 400mAh. Corpul este construit din aliaj de aluminiu iar capacitatea rezervorului de lichid este de 2ml.
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 89,00 RON

  Stoc epuizat

 • Kit Innokin ZBiiP, 16W, 1500mAh, 2ml

  ZBiiP este o alta creatie din partea Innokin in colaborare cu Phil Busardo si Dimitris Agrafiotis. POD-ul este usor de folosit si este compatibil cu intreaga plaja de rezistente Zenith. Bateria ofera indicatori vizuali si auditivi pentru nivelu de incarcare al bateriei. Are o capacitate de 1500mAh.
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 129,00 RON

  Stoc epuizat

 • Kit Tigara Electronica Innokin GoMax POWER Express, 3000mAh, 5.5ml, 80W

  Innokin GoMax POWER Express este gandit pentru a fi usor de operat si folosit. Are o constructie compacta cu un simplu buton de actionare pe corpul bateriei. Bateria are integrat un acumulator de 3000mAh cu o putere maxima de 80W. Aceasta poate fi incarcata prin portul MicroUSB. Clearomizorul GoMax sub-ohm (0.19ohm) poate fi aruncat dupa folosire facand asfel mai usoara folosirea kit-ului. Capacitatea clearomizorului este de 5.5ml, iar umplerea cu lichid se face prin partea de sus a clearomizorului. Acesta are un design special creat pentru a preveni scurgerile de lichid. Fluxul de aer se poate ajusta rotind baza clearimizorului.
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 129,00 RON

  Stoc epuizat

 • Kit Innokin GoZee, 60W, 2100mah, 3,5ml

  Kit Innokin GoZee, 60W, 2100mah, 3,5ml
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 213,00 RON

 • Kit Innokin Ez Watt 1500 mAh, 2ml

  1 Review(-uri)
  EZ.WATT Kit de la Innokin este un dispozitiv destinat vaperilor care isi doresc un mod compact dar totodata nu vor sa faca rabat la calitate sau performante. EZ.WATT are un acumulator integrat de 1500mAh si suporta trei valori de reglaj optimizate pentru toate categoriile de vaperi. Clearomizorul Prism T20S pe care-l cunoastem foarte bine de la Endura utilizeaza rezistente care redau aroma foarte bine si ofera o cantitate consistenta de aburi.
  Vezi mai mult
  223,00 RON

 • Kit Uwell Caliburn G, 18W, 2ml, 690mah

  Caliburn G are o putere de 18W, o capacitate a POD-ului de 2ml si un acumulator integrat de 690mAh. Bateria prezinta indicator LED al nivelului bateriei. Pod-ul este compatibil cu rezistentele Uwell Caliburn G. Bateria se incarca prin portul USB C cu cablul inclus in pachet. Pod-ul prezinta posibilitatea de reglare a fluxului de aer, prin rotirea acestuia. Moduri de functionare : Fire (apasarea butonului) / Auto (activat prin inhalare). Alimentarea pod-ului cu lichid are loc prin partea superioara a acestuia, prin detasarea mustiucului. Bateria prezinta functii de protectie (impotriva scurt-circuitului, supraincarcarii, nivelului scazut al acumulatorului, etc.), pentru a asigura un vapat optim si sigur.


  Vezi mai mult

  Incepand de la: 150,00 RON

  Stoc epuizat

 • Kit Innokin Endura T20s, 2ml, 1500mAh

  Endura T20-S de la Innokin este o tigara electronica compacta. Are un acumulator integrat de 1500 miliamperi optimizat pentru o putere fixa de 18W. Led-ul indica capacitatea acumulatorului iar reincarcarea se face prin portul micro-USB. Utilizeaza clearomizorul Prism T20s cu noile rezistente de 0.8 ohmi, perfecte pentru un abur de calitate si o aroma senzationala.
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 150,00 RON

 • Incepand de la: 250,00 RON

 • Joyetech AIO 1500 mah - ORIGINAL

  6 Review(-uri)

  Primul kit care revolutioneaza tigarile electronice, fabricat de celebrul producator de renume, Joyetech. Este destinat atat incepatorilor care cauta un device simplu dar si celor care au nevoie de un sistem all in one extrem de compact.

  >>> Descarca Manual <<<


  Vezi mai mult

  Incepand de la: 135,00 RON

 • Joyetech eGo AIO Box Start Kit - 2100mAh

  Sistem revolutionar all-in-one, nu mai trebuie sa adaugati decat lichidul favorit! Rezervor de 2ml cu sistem anti-scurgeri.
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 159,00 RON

  Stoc epuizat

 • Kit Tigara Electronica Eleaf Istick Basic, 2300 mAh, 2ml

  7 Review(-uri)

  Istick Basic, impreuna cu clearomizorul GS Air 2 (14mm) este un nou kit de la producatorul Eleaf. Pe langa bateria de mare capacitate (2300 mah) aceasta vine impreuna cu un conector inovator, magnetic, foarte usor de folosit impreuna cu orice atomizor / clearomizor cu diametrul de 14mm.

  >>> Descarca Manual <<<


  Vezi mai mult

  Incepand de la: 199,00 RON

  Stoc epuizat

 • Kit Innokin Sceptre Tube, negru

  Innokin Sceptre Tube este un dispozitiv usor de utilizat, cu un design simplu, cu un singur buton. Dispozitivul are un acumulator integrat de 1300 mAh si puterea de vapat se poate alege dintre cele dou aniveluri, 18W si 20W. Indicatorul LED arata puterea livrata, capacitatea bateiriei si nivelul de incarcare al acesteia. Fluxul de aer se regleaza usor, asftel iti poti adapta stilul de vapat cu usurinta. Umplerea cu lichid se face glisand partea superioara a clearomizorului, ajungand la valva de umplere din silicon.
  Vezi mai mult
  220,00 RON

  Stoc epuizat

 • Joyetech Ego AIO Simple - 1700 mAh, 20w, 2ml, Silver

  Din dorinta de a ajuta mediul inconjurator, cei de la Joyetech au gasit o solutie optima pentru ambalajul kiturilor Ego AIO. Pentru a produce acest ambalaj, Joyetech si-a unit fortele cu ONG-ul One Tree Planted pentru a reimpaduri zone importante din toata lumea. Joyetech si One Tree Planted promit sa planteze cate un copac pentru fiecare ambalaj al acestui Kit. Sustine si tu reimpadurirea!

  Primul kit care revolutioneaza tigarile electronice, fabricat de celebrul producator de renume, Joyetech. Este destinat atat incepatorilor care cauta un device simplu dar si celor care au nevoie de un sistem all in one extrem de compact.

  >>> Descarca Manual <<<


  Vezi mai mult
  99,00 RON

  Stoc epuizat

 • Kit Airscream AirPops Pro Lite, 2ml, 700mah, rosy pink

  Specificatii :

      Dimensiuni :  105.5x23.7x13mm
      Putere maxima : 18W
      Capacitate cartus : 2ml
      Capacitate baterie : 700mAh
      Realimentarea cu lichid are loc prin partea laterala a cartusului.
      Dispozitivul este compatibil cu cartusele si rezistentele AIRSCREAM AirPops Pro si cu cartusele pre-umplute AirPops Pro.
      Activare automata prin suctiune; nu prezinta asadar buton pentru activare.
      Incarcarea bateriei se efectueaza prin intermediul cablului USB Type C, inclus in pachet.
      Dispozitivul este prevazut cu numeroase functii de protectie, ce asigura o experienta de vapat optima si sigura.


  Vezi mai mult
  84,00 RON

  Stoc epuizat

 • Kit Innokin Sensis EZ, 40W, 2ml, Alb

  Cu cea mai puternica tehnologie integrata, Innokin Sensis aduce un upgrade in vapat prin caracteristicile sale unice care extind durata de viata a rezistentei si amplifica aroma. Modul ascuns “Find F” este o noua tehnologie care produce o modulatie a curentului electric la frecventa selectata. Creand o noua forma de incalzire termodinamica, Find F nu doar ca extinde longevitatea rezistentei dar totodata livreaza mai multa aroma in timp. Spre deosebire de Kit-ul Sensis Standard, acesta are o capacitate de 2ml si dispune de incarcare prin partea de sus a clearomizorului
  Vezi mai mult
  268,00 RON

  Stoc epuizat

 • Kit Liqua 4s Vinci 1500 mAh, 2ml, ALB

  1 Review(-uri)

  In colaborare cu Voopoo, Liqua a lansat un device special gandit pentru fumatori. Cu un design special, Liqua Vinci 4S cobina functionalitatea cat si fiabilitatea unui kit pentru fumatori.


  Vezi mai mult
  199,00 RON

  Stoc epuizat

Articole 1 pina la 45 din 49 in total

Seteaza descrescator
pe pagina

Tabel  Lista 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Asteptati...