Pentru a accesa acest site este nevoie de verificarea varstei.
Daca nu ai cel putin 18 ani, te rugam sa parasesti site-ul
Toate comenzile plasate pana in ora 15:00 sunt predate la curier in aceeasi zi! Inregistreaza-te pe site ca sa poti vedea in timp real unde se afla comanda ta! - Comenzi telefonice / WhatsApp 0722 220 880

Bine ai venit!

Componente

Bateriile eGo reprezinta cea mai simpla alegere cand vine vorba de baterii pentru tigara electronica. Toate bateriile eGo sunt prevazute cu un buton de activare iar incarcarea se poate face fie pe sus, prin mufa eGo cu ajutorul unul incarcator tip eGo, fie prin partea de jos cu un cablu micro-USB. Bateriile eGo au pritectii la incarcare, la supraincarcare, la supradescarcare, la scurt circuit si la activarea accidentala. Bateriile eGo comercializare de FumeazaOK beneficiaza de o garantie comerciala de 3 luni de la data achizitionarii.

Mod-urile reglabile sunt urmatorul pas pentru utilizatorii de tigara electronica ce doresc sa atinga un nivel superior. Desi unele moduri pot ajunge si la 250 de watti, acest detaliu este important doar pt cloud-chaseri, fumatorii de tigara electronica preferandu-le pentru autonomia lor superioara, asigurata fie de acumulatori integrati litiu-polimer fie de acumulatori de tipul 18650 / 20700 care pot fi inlocuiti cu usurinta sau incarcati separat intr-un incarcator dedicat. Pe langa puterea ridicata, MOD-urile au de cele mai multe ori functii avansate de control al temperaturii, bypass sau informatii mai complexe despre rezistenta, capacitatea acumulatorilor sau numarul de puff-uri.

Clearomizoarele vin intr-o gama variata de forme si marimi, ele sunt responsabile de vaporizarea lichidului. Datorita constructiei, vaporizarea lichidului poate sa difera de la un clearomizor la altul iar aceste diferente apar si datorita fluxului de aer care poate fi mai mare sau mai mic. Toate clearomizoarele comercializate de noi au rezistente care pot fi inlocuite cand nu mai performeaza corespunzator, reducand astfel costurile cu utilizarea tigarii electronice.

 

Printre acesoriile si piesele pentru clearomizoare enumeram geamurile de schimb, garnituri, baze RBA (servisabile), etc.

Acumulatorii litiu-ion sunt acumulatori de generatie recenta si sunt frecvent utilizati de dispozitive electronice de tipul telefoanelor mobile, laptopurilor, autovehicule electrice, trotinete electrice, dar si TIGARI ELECTRONICE, unde intalnim in mod special acest tip de acumulatori la MOD-uri. Cei mai raspanditi sunt de tipul 18650 (18mm diametru, 65mm inaltime iar 0 vine de la forma cilindrica) dar pot fi si de tipul 20700, putin mai grosi si mai inalti, compatibili cu mod-ul iJoy Captain.

Fie ca doriti un incarcator performant pentru acumulatorii din MOD-urile dumneavoastra fie ca aveti nevoie de un adaptor priza - USB cu functia QuickCharge 2.0 la noi veti gasi intotdeauna produse de calitate!

Articole 1 pina la 45 din 171 in total

Seteaza descrescator
pe pagina

Tabel  Lista 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Articole 1 pina la 45 din 171 in total

Seteaza descrescator
pe pagina

Tabel  Lista 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Asteptati...