Pentru a accesa acest site este nevoie de verificarea varstei.
Daca nu ai cel putin 18 ani, te rugam sa parasesti site-ul

Welcome!

Clearomizor Kanger CC 2.4ml T2 cu rezistenta schimbabila

New
Clearomizor Kanger T2 CC 2.4ml cu rezistenta schimbabila

Clearomizor Kanger CC 2.4ml T2 cu rezistenta schimbabila

25,00 RON
Cunoscut si sub numele T2, un favorit printre multi fumatori de tigara electronica, acest clearomizor produs de Kanger este surpriza anului 2012 pe piata tigarilor electronice. Cu carcasa semi-transparenta si rezistenta interschimbabila te face sa nu vrei sa mai fumezi si altceva.Cu o cantitate impresionanta de aburi , reuseste sa reproduca gustul aromei foarte fidel.
Kanger Kanger

Availability: In stoc

25,00 RON
25,00 RON

Informatii produs

Detalii

Clearomizor transparent fara vata cu rezistenta schimbabila in partea de sus si mustiuc cu filet. Pastila are impedanta de 1.8ohm. Acest clearomizor cu o productie de vapori mare si un gust de neegalat este unul din produsele noastre preferate. Cu o capacitate de 2,4 mililitri si carcasa transparenta vei sti mereu cind trebuie reumplut. Sistemul de pastila interschimbabila face ca acest clearomizor sa aiba costuri de intretinere foarte mici. Schimbatul rezistentei se realizeaza foarte usor si repede.

Pareri

clasicReview by dan
Nota
Este probabil cel mai longeviv clearomizor clasic. Foarte bun pentru incepatori, nu curge, nu se supraincarca cu lichid. Mare atentie insa la lichidele cu o cantitate mai mare de vg.In momentul cand lichidul este sub jumatate, din cand in cand trebuie intors clearomizorul pentru ca vata rezistentei sa se alimenteze corect. Pentru lichidele cu mai mult pg sau cantitati egale de vg/pg, nu este necesar acest lucru. (Pus la data 08.06.2018)
clearomizor t2Review by Cristina
Nota
Revin,poate nu ati inteles, nu vb. despre mustiuc. Inelul metalic se desprinde de corpul gradat al clearomizorului. E corect, mustiucele metalice sunt bune dar e o altă idee. (Pus la data 14.02.2018)
clearomizor t2Review by Cristina
Nota
Se mai taie plasticul in dreptul inelului metalic? Mă refer la lotul actual.
La mulți ani cu multi bani!

//fumeazaok: uneori se mai intampla si acest lucru, dar avem mustiuce de schimb inclusiv metalice care nu mai au moarte! (Pus la data 05.01.2018)
clearomizor T2Review by stroiescu
Nota
Un clearomizor foarte ok din toate punctele de vedere,dar pana acum cateva luni. De ceva timp T2 - se taie plasticul de la inelul metalic de sub mustiuc.De ce ? Multi vanzatori spun ca asa este ,noile loturi se sparg.Va rog luati masuri. (Pus la data 23.03.2016)
Numai pentru pătimaşiReview by drent
Nota
Am încercat destule tipuri de "narghilele", după ce am renunţat la cele 30 de ţigări pe zi.
Kanger CC 2.4ml T2 e ultima "găselniţă" folosită de mine, de aproape o lună. Mi se pare excelent clearomizorul! Vapori în cantitate mare, fără condens (rezistenţă sus) şi cea mai cea "proprietate": se încarcă uşor. (Pus la data 27.06.2014)

Spune parerea ta

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Etichete produs

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

Asteptati...