Pentru a accesa acest site este nevoie de verificarea varstei.
Daca nu ai cel putin 18 ani, te rugam sa parasesti site-ul

Welcome!

Privacy Policy

Fumeazaok.ro - site operat de SC SoundS SRL - este inscris in registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal, la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 19439, avand scopuri de "reclama, marketing si publicitate", "servicii de comunicatii electronice – comert online".

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC SC SOUND S SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate in notificarea adresata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Furnizarea datelor catre societatea sus mentionata nu implica nicio obligatie din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita printr-o cerere scrisa, in mod gratuit stergerea acestora din baza noastra de date.

Colectarea datelor personale se va face doar cu scopul indeplinirii obligatiilor comerciale dintre parti (contracte, facturi, garantii, returnari, etc), vor avea functie de identificare si vor fi colectate respectand dispozitiile articolului 8 din Legea nr. 677/2001, si ale Deciziei presedintelui A.N.S.P.D.C.P. nr. 31380/2014.

Ce colectam:

Putem colecta urmatoarele informatii:

  • Nume si Prenume
  • Date de contact incluzand adresa de e-mail
  • Informatii demografice cum ar fi adresa si cod postal
  • Alte informatii relevante pentru buna functionare a modulelor de comanda ale site-ului

Pentru intreaga Lista de cookieuri pe care le colectam apasa pe acest link.

Ce facem cu informatia pe care o colectam

Avem nevoie de aceste informatii petnru a va intelege nevoile si pentru a putea avea o baza de date ce contine:

  • Numere interne de clienti si comenzi.
  • Imbunatatiri de produse si continut.
  • Exista posibilitatea ca, periodit, sa trimitem un e-mail cu oferte speciale pe care le credem relevante.
  • Din cand in cand va putem contacta si telefonic sau pe e-mail ca sa ne spuneti ce putem imbunatati in activitatea noastra.

Securitate

Suntem obligati sa tinem aceste date in siguranta. Pentru acest lucru, dispunem de un server dedicat, un firewall dedicat, care nu permite accesul persoanelor straine in baza noastra de date.

Cum folosim cookieurile

Un cookie este un fisier de dimensiuni mini care cere permisiunea de a fi inregistrat pe harddisk-ul dvs. O data ce acceptati, acest fisier este adaugat si ajuta la analizarea traficului web.

Folosim aceste cookieuri pentru a identifica paginile folosite. Acest lucru ne ajuta sa analizam datele referitoare la navigarea pe acest site a fiecarei persoane. Dupa folosirea acestor date, acestea sunt sterse din sistem.

Ca o vedere de ansamblu, cookiurile ne ajuta sa va oferim o experienta din ce in ce mai buna a acestui website, stabilind preferintele dumneavoastra.

Linkuri catre alte site-uri

Site-ul nostru poate contine link-uri catre alte site-uri de interes. Din moment ce parasiti acest site prin link-urile catre alte site-uri, trebuie sa stiti ca nu avem control asupra acelor site-uri. Nu putem fi responsabili pentru protectia informatiilor pe care le furnizati din moment ce parasiti acest site.

Controlul datelor personale

Puteti restrictiona colectarea de date pe acest site prin urmatoarele metode:

  • De fiecare data cand sunteti rugati sa completati un camp pe acest site, cautati casuta pe care o puteti bifa pentru a interzice ca acea informatie sa fie folosita pentru marketing.
  • Daca ati fost initial de acord cu acceptarea trimiterii informatiilor pentru a putea fi folosite in sop de marketing, va puteti razgandi scriindu-ne un email la adresa office@fumeazaok.ro

Nu vindem si nici nu distribuim informatiile personale catre terti atat timp cat nu avem permisiunea dumneavoastra.

Puteti verifica statutul notificarii noastre inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 19439.

Lista cookieurilor pe care le colectam

Tabelul de mai jos arata cookieurile pe care le colectam si informatia pe care o reprezinta.

Numele Cookie-uluiDescrierea cookie-ului
CART Asocierea cu cosul de cumparaturi
CATEGORY_INFO Informatii despre categoriile site-ului
COMPARE Produsele pe care le puteti compara
CURRENCY Moneda in care se face plata
CUSTOMER O versiune criptata a codului de utilizator
CUSTOMER_AUTH Indicator de logare in site
CUSTOMER_INFO Informatii despre utilizator
LAST_CATEGORY Ultima categorie vizitata
LAST_PRODUCT Ultimul produs vizitat
NEWMESSAGE Indica faptul ca ati primit un mesaj nou
NO_CACHE Indica faptul ca nu se permite cache
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indica acceptarea de cookie-uri
VIEWED_PRODUCT_IDS Produse recent vizualizate
WISHLIST Produse adaugate in wishlist
WISHLIST_CNT Numarul de produse din wishlist

Asteptati...